Spørsmål og svar

Som en aktør med lang erfaring i markedet har vi merket oss at det er enkelte spørsmål fra kunder som særlig går igjen, under finner du svar på noen av disse.

Svar: Dette skjer på grunn av skitne sideskinner. Spyl skinnene med hageslange eller smør dem med tørrsmørning. Dette kan også skje av temperaturforskjell.

Svar: Dette skal normalt kunne fikses. Kom innom butikken vår så fikser vi dette for deg.

Svar: Dersom det er et mindre vindu er lightblock fra Royal med sorte skinner den beste løsningen. Men lystett duette fungerer også veldig bra e de fleste tilfeller!

Svar: Det som stopper mest varme er utvendig solskjerming. Vi anbefaler zipscreen I de tilfeller hvor dette er mulig.

Svar: Vi selger ganske mye forskjellig, det kommer selvfølgelig veldig ann på hva kunden ønsker. Men det går mye av plissè/duette også har gardinsalget også økt godt i det siste.

Svar: Det å fikse den duken du har nå blir nok vanskelig. Men vi bestiller og monterer gjerne ny duk til markisen din!

Svar: De fleste innvendige produkter kan du nok få til å montere selv dersom du har litt erfaring med skru sammen produkter. Kjøper du mange produkter f.eks til et helt hus, vil vi selvfølgelig anbefale å få produktene ferdig montert, så sparer du deg selv for bryet. Utvendige produkter anbefaler vi at vi monterer for deg.

Svar: På innvendige og utvendige produkter har vi 2 års garanti. På deler fra Somfy har vi 5 års garanti.

Svar: Selvfølgelig! Vi kan samkjøre med elektriker, husbygger og andre for å få en skreddersydd løsning til deg.

Svar: Her kan du bruke en lett fuktig klut dersom produktet er tydelig skittent. Dersom du bare skal fjerne støv kan du bruke en tørr klut til å tørke av eller en støvsuger med børste og lav styrke til å støvsuge bort støvet.

Svar: Befaringen er gratis og uforpliktet, som vil si at dersom vi kommer på befaring hos deg så trenger du ikke å kjøpe produktene hos oss.

Svar: Her er gardiner veldig bra, mtp akustikk og designvalg. Lamellgardiner gjør også samme nytten.

Svar: En Duette med opp/ned system gjør at du kan skjerme den delen av vinduet du selv ønsker.

Svar: Dersom det blir varmt, og lite luftemuligheter, vil en overglassmarkise ta mesteparten av varmen.

Dersom det er direkte sollys og innsyn som vil skjermes, vil en duette i PB10 fungere bra til taket. Denne kan betjenes med betjeningsstang også. Til veggene innvendig anbefaler vi duette eller Screen rullegardin.

Svar: Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring på Stavanger/Sandnes og omegn. Dersom vi ikke finner et tidspunkt som passer deg, kan vi også sende et pristilbud ut ifra plantegninger, eller dine egne mål. Send oss gjerne bilder også!

Svar: Får vi Velux-koden til vinduet, har Velux en egen kolleksjon med solskjerming tilpasset perfekt til vinduet. Vi har selvfølgelig kolleksjon du kan se i vår butikk.

Svar: Store skråvinduer er alltid en utfordring. Lameller fungerer likevel godt til store skråvinduer.

Svar: Dersom du skal ha solskjerming i et rom som brukes til kinorom så vil vi anbefale lystett duk slik at du får det mørkest mulig. Er det en vanlig stue der du bruker det som oppholdsrom å ikke bare til å se tv så anbefaler vi en mørkere duk men som slipper lys gjennom duken. En mørkere duk vil ikke skape gjenskinn i tven din slik som en lys duk vil gjøre.

Svar: Det er ikke alltid samme pris uansett farge nei. Det finnes forskjellige farger og type stoffer i forskjellige prisgrupper. Derfor kan f.eks en hvit duk komme i forskjellige stoffer og derfor forskjellige prisgrupper.

Svar: Tekstiler som gardiner og tepper er med på å dempe akustikk i huset. Velur og tykke gardiner er det som vi vet at best demper støy. Mange ønsker også tynne gardiner som slipper lys inn å da anbefaler vi en teknisk gardin med lydabsorberende fiber. Vi har både tepper og gardiner som kan hjelpe deg med lydnivået i huset ditt.

Fant du ikke svaret på det du lurte på? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Trenger du en konsultasjon? Kontakt oss nå.

Få en av våre interiørkonsulenter på en uforpliktende og gratis befaring.