Innvendig solskjerming

Uansett hvilket behov du har, så har vi produkter som passer til deg og ditt behov.

Vi har plissè og duetter som gir deg muligheten til å skjerme den delen av vinduet som du ønsker å skjerme. Disse kan åpnes både nedenfra og ovenfra, og kommer med og uten lystett duk. Rullegardiner i lystett duk er supert til soverommet. Vi har også rullegardin med screen duk til stue og kjøkken som gir deg muligheten til å skjerme deg for solen men fortsatt se ut av vinduet. Screen rullegardin er laget med PVC duk som egner seg godt i hagestuer og ved kjøkkenbenk hvor det er mye vannspurt. Har du kanskje et stort skråvindu så har vi lamellgardiner i mange flotte farger som passer perfekt. En fasade hvor det nesten bare er vinduer gir gardiner fra gulv til tak et nydelig uttrykk og hjelper også på å dempe lydnivået.

Vi har persienner i aluminium og tre, panelgardiner, duoroll og facette. Alle i flere forskjellige farger å velge mellom.

Vi finner de beste løsningene sammen

Vi hjelper mer enn gjerne dere som driver eller jobber i styre hos en bedrift hvor dere trenger solskjerming. Det kan være mange punkter å tenke på når det kommer til solskjerming hos bedrifter, som skjermer i nærheten av vinduer, varme og brukervennlighet for de ansatte.

Vi jobber med flere forskjellige leverandører for å kunne finne de beste løsningene til alle kundene våre. Du kan finne mer informasjon om de forskjellige produktene vi har på denne siden. Dersom du er usikker på hvilke produkter som passer best hos deg eller din bedrift så kommer gjerne en av våre salgskonsulenter på befaring og finner anbefalinger til deg.

Trenger du en konsultasjon? Kontakt oss nå.

Få en av våre interiørkonsulenter på en uforpliktende og gratis befaring.