Gratis befaring med interiørkonsulent

Usikker på hvor du skal ta mål eller hvilke løsninger som passer best i hjemmet ditt? Vi tilbyr gratis befaring og kommer hjem til deg hvor vi finner den beste løsningen til deg og ditt hjem. Våre dyktige interiør og salgskonsulenter er dyktige på både fargevalg og hvilke kvaliteter de forskjellige produktene våre har, slik at de kan hjelpe deg med å finne den løsningen som passer deg best.
Pristilbudet som sendes ut i etterkant er oversiktlig slik at det skal være enkelt for deg å vite nøyaktig hva som tilbys. Tilbudet er inndelt etter rom og har illustrasjoner som viser hvilke produkter som skal på hvilke vindu. Dette gjør det enkelt både for oss og for deg å for eksempel skulle bestille til et rom om gangen eller oppdatere tilbudet med andre typer produkter eller farger.

Våre tjenester

T. Aasen Solskjerming utfører reparasjonsarbeid og service på din solskjerming.

Vi kan reparere din eksisterende solskjerming uansett merke*, selv om den ikke er kjøpt/montert av oss. Med vårt store delelager samt dyktige og erfarne montører kan det aller meste fikses – enten på stedet eller på vårt verksted på Forus.

Vi har serviceavtaler med noen av regionens største boligeiere og vaktmestertjenerester, og utfører reparasjoner raskt og effektivt. Vi har egen lift, og vi følger selvfølgelig lover og regler ved arbeid i høyden.

Vi er Norges eneste solskjermingsbedrift med KNX-sertifisert programmerer. Dette gjør at vi kan tilby individuell styring av solskjermingen. I tillegg tar vi hensyn til skyggekilder og årstider, som sikrer at hvert vindu blir styrt etter solbehov.

Trenger du hjelp med solskjermingen din?

Her ser du noen av de serviceoppdragene vi tar på oss.

Utvendige persienner

Har persiennen sluttet å bevege seg slik den skal, og gjerne sluttet å vinkle seg? Har vinden bøyd eller til og med knekt noen lameller?
Vi kan fikse de fleste persienner, og med vårt gode delelager får vi utført en hurtig service, utenfor høysesong. Vi tar som regel persiennene med oss til verkstedet for service, og alle persienner blir rengjort.
utv. persienner roma dagslys
Detailaufnahme-zipSCREEN-Basis-QUADRO

Utvendige screens

Har duken løsnet fra skinnene? Lager den ulyder under kjøring og du får ikke kjørt den etter et strømbrudd? Kommuniserer ikke screenen, fjernkontrollen eller solsensoren slik den skal lenger? Våre dyktige montører fikser de fleste problemer uten at vi trenger å ta med oss produktet til verkstedet.

Markiser

Er det på tide å bytte ut duken, eller bare kappen?
Er markisen tung å betjene med sveiv? Er snoren til vindusmarkisene slitt?
Vi kan ta dukskift, bygge om markisen fra sveiv til motor, hjelpe med programmering, og mye mer.
markilux 5010 markise t aasen solskerming
pli38

Innvendige produkter

Noen produkter blir fortere slitt enn andre pga feil bruk/betjening, eller at produktene er så pass tunge at det sliter mye når det dras opp/ned flere ganger til dagen. Bunnkjedet nederst på lameller montert i en skyvedør er veldig utsatt for trafikk inn/ut, nysgjerrige barn og dyr, og kan fort ryke.
Vi har de de fleste slitedelene på lager, og kan erstatte det meste på et produkt så langt det lar seg gjøre og at varen ikke er utgått av produksjon.

Trenger du en konsultasjon? Kontakt oss nå.

Få en av våre interiørkonsulenter på en uforpliktende og gratis befaring.